Borduur & Opdruk in Arnhem No Further a Mystery

Wiki Article

Overweeg de complexiteit: Ik houd er rekening mee dat zeer gedetailleerde ontwerpen mogelijk niet goed tot hun recht komen in borduurwerk.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen contact geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt leading en ook het Get hold of achieved de eigenaresse verliep Tremendous en zeer snel.

Damaris denkt echt fulfilled je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden more than het resultaat.

Heel mooi vakwerk en prettig Get hold of. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden around het resultaat.

Heel blij satisfied het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede service :D Zeker aan te raden

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij bedrukken is de prijs afhankelijk van de techniek die ik gebruik, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben ontvangen, dan krijgt u een prijs op maat.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. read more Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

Heel mooi vakwerk en prettig Get hold of. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Om het beste resultaat te behalen bij het borduren van je kleding, zijn er enkele belangrijke punten om rekening mee te houden:

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik super goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw emblem voor mij ontworpen puur uit passie.

Of je nu kiest voor geborduurde polo’s voor je winkelpersoneel of fleecejassen voor je buitendienstmedewerkers, achieved borduurwerk zet je je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart.

Report this wiki page